Mykkä Hiihtäjä on juuri valmistunut korkeatasoinen luksusmökki, joka täyttää vaativimmankin vuokraajan tarpeet. Honkarakenteen HotLog –hirrestä rakennettu alppityylinen lomarakennus tarjoaa yli 200 m2 tasokasta viihtymispinta-alaa kolmessa kerroksessa loman viettoon ja edustamiseen. Loma-asunto on suunniteltu 10-12 hengen väljään asumiseen. Tarvittaessa vuodepaikkoja löytyy kaikkiaan seitsemäntoista.

Mykkä Hiihtäjän sisustusratkaisut vastaavat näyttävän julkisivun luomaa ensivaikutelmaa. Sisustus on suunniteltu huolella käyttäen korkealuokkaisia kalusteita ja tekstiilejä. Varustelu kattaa kaikki keskeiset koneet ja laitteet niin keittiön, viihde-elektroniikan kuin varustehuollon osalta.

Sijaintikaan ei jätä juuri toivomisen varaa. Mykkä Hiihtäjä sijaitsee Koutamaassa, noin 2 km Levikeskuksesta Kittilään -uuden kabiinihissin suuntaan. Kohde on rakennettu poikkeuksellisesti ylös Levin rinteelle, joka tarjoaa mukavat näkymät Immeljärven suuntaan. Aivan tontin vierestä menevät niin hiihtoladut, kuin moottorikelkkareitit. Kokeneemmat laskijat pystyvät myös laskettelemaan metsän läpi lähimmille hisseille ja rinteestä suoraan takapihalle.

 

MYKKÄ HIIHTÄJÄ, Koutamaantie 4 J, 99130 Sirkka